lördag 12 september 2009

Kolonin

Hej!!!
Vilken underbar start på hösten .......
Jag har haft det fult upp med flyttningen...... i helgen gjorde jag en snabb visit på kolonin och se!!! Det fanns fortfarande smultron :o)

Dessa ljus manschetter har jag själ gjort, ljustaken skall så ute i vinter.. hoppas att den börja rosta... lite tokigt kan det kanske höras i vissa öron, men vist vill man att den skall få lite rost platina.Här kommer lite bilder på frilands gurkan, satt fröna ganska sent hittade dem i ett hörn , överblivna från förra året. Men tänkte testar blir där så blir där och det blev...... en hel del gurka. Sådana där stickiga vad kallade han nu dem Gustav från Trädgårdsfredag urgurkan!

Startade ett nytt målar projekt... men tror att det får avslutas till våren, målar växthuset rött. Dessutom har vi flyttat växthuset så, tomaterna som växte där har blivit frilands tomater, och wow vilken smak de fått, tror att jag kanske odla dem på fri land nästa år.
Gurka och lite blandade tomater från kolonin


2 kommentarer:

Liv Hege sa...

For en vakker blogg! Her var det mye vakkert å nyte... ønsker deg en flott septemberhelg, og jeg takker for titten! Klem fra en skribent..

Les Cotrions sa...

Hello! How are you???
Just to wish you a nice week end!
Vale